Окіст смажений
Окіст смажений - програма для духовки Bosch
Інгредієнти:
Приготування окосту:
2 кг свинячого окосту зі шкірою, замаринованого
15 квіток гвоздики
50 мл води
Скоринка:
1 яєчний жовток
4 ст.л.горчіци
½ ст.л. цукру
товчені сухарі
Приготування:
Перед приготуванням надрізати шкіру на окосту «решеточкой", не надрізу м'ясо. В перетину надрізів увіткнути по квітці гвоздики. Щільно стягнути м'ясо харчової ниткою.
Налити в посуд для смаження води, так щоб дно було злегка закрито. Викласти м'ясо шкірою вгору в посуд для смаження. Закрити кришкою і готувати відповідно до вказівок в духовці Bosch.
Після приготування зрізати шкіру з окосту.
Змішати інгредієнти для скоринки в пасту. Додати стільки товчених сухарів, щоб паста вийшла однорідною і не кришилася. Змастити м'ясо.
Знову укласти окіст в посуд для смаження і поставити в духову шафу Bosch. Чи не накривати кришкою. Підрум'янювати відповідно до вказівок.
Установка програми приготування для духовки Bosch:
Програма 39
СВИНИНА: ОКОРОК для смаження
Ввести вагу м'яса
Програма 40
СВИНИНА: ОКОРОК для смаження запікання
Ввести вагу м'яса
- Купити духову шафу BOSCH SIEMENS в Волновасі, Маріуполі, Львові, Полтаві, Дніпрі, Києві та інших містах України.