Окіст смажений

Окіст смажений

Окіст смажений - програма для духовки Bosch


Інгредієнти:

Приготування окосту:

2 кг свинячого окосту зі шкірою, замаринованого

15 квіток гвоздики

50 мл води


Скоринка:

1 яєчний жовток

4 ст.л.горчіци

½ ст.л. цукру

товчені сухарі


Приготування:


Перед приготуванням надрізати шкіру на окосту «решеточкой", не надрізу м'ясо. В перетину надрізів увіткнути по квітці гвоздики. Щільно стягнути м'ясо харчової ниткою.

Налити в посуд для смаження води, так щоб дно було злегка закрито. Викласти м'ясо шкірою вгору в посуд для смаження. Закрити кришкою і готувати відповідно до вказівок в духовці Bosch.

Після приготування зрізати шкіру з окосту.

Змішати інгредієнти для скоринки в пасту. Додати стільки товчених сухарів, щоб паста вийшла однорідною і не кришилася. Змастити м'ясо.

Знову укласти окіст в посуд для смаження і поставити в духову шафу Bosch. Чи не накривати кришкою. Підрум'янювати відповідно до вказівок.


Установка програми приготування для духовки Bosch:


Програма 39

СВИНИНА: ОКОРОК для смаження

Ввести вагу м'яса


Програма 40

СВИНИНА: ОКОРОК для смаження запікання

Ввести вагу м'яса


  • Купити духову шафу BOSCH SIEMENS в Волновасі, Маріуполі, Львові, Полтаві, Дніпрі, Києві та інших містах України.
 19.02.2020
 (1 переглядів)